Gratis bitcoins verdienen, hoe werkt dat?

Gratis bitcoins!

Gratis bitcoins verzamelen kan op vele manieren. De meest bekende is wel het bezoeken van websites of klikken op banners in ruil voor een klein deel aan bitcoins (Satoshi’s). Hieronder een uitleg en overzicht van de meest lucratieve websites. Meestal heeft het niet veel zin om je maar op 1 site te richten, maar wel als je er meerdere (tegelijk) doet. Door dagelijks deze sites te bezoeken kun je net zo snel bitcoins verdienen als dat je met een Antminer S3 zelf bitcoins zou gaan minen.

1 satoshi = 0.00000001 BTC
Faucet=satoshi claimen door steeds terug te komen naar de website (sommige 1x per dag, andere om het uur of zelfs nog korter)

Bitcoin zebra

Gratis Bitcoins!
Bitcoinzebra is misschien wel de meest simpele manier om snel aan gratis bitcoins te komen. Het verkrijgen van Satoshi’s (een klein gedeelte van een bitcoin) gaat hier vrij snel en gemakkelijk waardoor je hier sneller resultaat mee zult behalen dan met andere gratis bitcoin websites. Je geeft je bitcoin wallet adres op, en klikt vervolgens op ‘Feed the Zebra’. Hiermee verdien je direct 500-3000 Satoshi’s. Dit kun je elk uur opnieuw doen, de zebra wil graag 1x per uur eten! Vergeet niet hierna op de knop “Multiplier” te klikken om je score te verdubbelen, je kan dan kiezen of je met 1 0f met 6 dobbelstenen wil gooien. Het kost niets en is alleen maar een extra kans om je zojuist gewonnen aantal Satoshi’s te vergroten. Je mag alleen maar 6 gooien. Je verdubbeld je score als je een 6 gooit, als je met 6 dobbelstenen gooit moet je met alle zes de dobbelstenen een 6 zien te gooien. Het beste resultaat behalen wij door gewoon met 1 dobbelsteen te gooien om te verdubbelen. Je zal zien dat je standaard 500 satoshi verdiend, maar ook met enige regelmaat 3000 Satoshi. Als dan een verdubbelaar ook nog eens meewerkt heb je 6000 Satoshi verdiend (of nog meer als je met meer dobbelstenen gooit) in slechts een paar klikken.

Website: Bitcoin Zebra

Bits for Clicks

Gratis Bitcoins!
Bij Bits for clicks kun je gratis bitcoins verdienen door websites te bezoeken. Voor elke website die je bezoekt verdien je gratis satoshi’s (deel van een bitcoin). Er zijn meer sites die werken net als Bits for clicks, maar dit is de enige die echt goed werkt, met een dagelijks opnieuw gevulde lijst met websites die je kunt bezoeken. Uitbetaling bij 0,15 mBTC – dat haal je zo ongeveer elke 2 a 3 dagen. Elke dag zijn er weer nieuwe websites die je kunt bezoeken, meestal duurt zo’n website bezoek 10 tot 30 seconden dus in een paar minuten werk je de hele lijst af. Soms laden de te bezoeken websites niet goed, maar dat heeft geen invloed op de vergoedingen per website. Aanrader!

Website: Bits for clicks

BTC Clicks

Gratis Bitcoins!
De BTC Clicks website is ongeveer hetzelfde van insteek als bovenstaande Bits for Clicks, maar met een iets lagere vergoeding. Elke dag een verse lijst met websites die je belonen met satoshi’s voor elk bezoek. Het is slim om meerdere van dit soort sites dagelijks te bezoeken om zo snel mogelijk een gratis bitcoin te verdienen.

Website: BTC clicks

Daily Free Bits

Gratis Bitcoins!
Elk uur kun je hier gratis satoshi’s claimen. Vul je bitcoin wallet adres in en klik op de ‘Claim” button. Je krijgt dan 100 – 1200 satoshi’s per keer. Dat kun je dus elk uur opnieuw doen. Uitbetaling bij 3500 satoshi. Dit soort sites verdienen hun geld door de banners, daar staat het dan ook vol mee, je moet dus even om de banners heenkijken.

Website: Daily Free Bits

Land of Bitcoin

Gratis Bitcoins!
Verdien gratis satoshis bij Land of bitcoin. En een dagelijks overzicht van andere faucet websites waar je gratis satoshis kunt claimen.

Website: Land of Bitcoin

Claim BTC

Gratis Bitcoins!
Deze site is een aanrader, elke 20 minuten kun je hier een nieuwe faucet claimen, varierend van 100 tot 500 satoshi per keer. Daarnaast kun je er nog bonussen bij verdienen die je claim kunnen vergroten. Uitbetaling bij 20000 satoshi, als je deze site regelmatig bezoekt zul je zien dat je vrij snel al aan de 20000 satoshi zit.

Website: Claim BTC

Moon Bit

Gratis Bitcoins!
Wederom een bitcoin faucet website waar je satoshi’s kunt claimen, alleen werkt Moon Bit net even anders dan de rest. Meestal moet je om de dag of om het uur terugkomen voor een nieuwe claim, bij Moon Bit bepaal je zelf hoevaak je de website bezoekt: het aantal satoshi’s loopt gewoon op. Je kunt dus 1x per week een groot aantal satoshi claimen of dagelijks een kleiner aantal satoshi. Uitbetaling gebeurt elke week ongeacht het aantal satoshi dat je hebt verdiend.

Website: Moonbit

Satoshi Country

Gratis Bitcoins!
Lorem ipsum

Website: Satoshi Country

Bitcoin Factory

Gratis Bitcoins!
Lorem ipsum

Website: Bitcoin Factory

Fast Satoshi

Gratis Bitcoins!
Lorem ipsum

Website: Fast Satoshi

Satoshi Garden

Gratis Bitcoins!
Lorem ipsum

Website: Satoshi Garden

Bitcoin Aliens

Gratis Bitcoins!
Lorem ipsum

Website: Bitcoin Aliens